Transportnet til ethvert behov

Har du brug for et transportnet? Så kan vi hos Strandby Net hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning. Vi producerer net til mange forskellige formål inden for transportsektoren, og vi leverer net til erhverv i hele landet.

Alle vores transportnet bliver fremstillet med den samme hensigt, nemlig at øge sikkerheden omkring din transport. Det kan for eksempel være transport af:

  • ​Gods
  • ​Stykgods
  • ​Byggeaffald
  • ​Halm
  • ​Flis

Derfor anvender vi altid den bedste kvalitet, når vi fremstiller vores net, således at du som kunde med ”sikkerhed” kan arbejde videre.

Vælg mellem forskellige typer transportnet

Vi tilbyder en række forskellige typer transportnet til en god pris, så du kan få lige netop den løsning, der matcher din transport og dine behov. Du kan for eksempel vælge mellem: 

Vi har et bredt sortiment af standard containernet samt skræddersyede containernet og lastvognsnet, som er særligt velegnet til godstransport.

Vores halmnet bliver fremstillet i polyethyelene, som er et utroligt slidstærkt produkt. Det er særligt velegnet til transport af halmballer.

Vores godkendte løftenet kan bruges til mange forskellige formål. De er for eksempel særligt velegnede til løft af byggeaffald, isolering og andre løse genstande på byggepladser.

Vores containerwire er afsluttet med et specielt endebeslag, som ikke kan trækkes ud af facon. Det betyder, at det altid kan frigøres fra krogen på dit hejselad.

Vores slæbetov udføres i dynema eller danline og har en utrolig høj brudstyrke. Det er blandt andet velegnet til biler, landbrugsmaskiner, traktorer og lignende.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud eller hør mere

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for yderligere information om vores transportnet, hvis du har spørgsmål omkring vores priser, eller hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud.

Ring til os på 98 48 13 00 eller send os en mail på info@strandbynet.dk

Kontakt os

​Telefon: 98 48 13 00

E-mail: info@strandbynet.dk

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på din opgave?

Ring til os i dag på telefon 98 48 13 00 eller send os en e-mail til info@strandbynet.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.