​Trædesikkert underlag i forbindelse med arbejde på taget

Strandby Net er godkendt som trædesikkert underlag under tagdækninger, der ikke yder tilstrækkelig sikkerhed mod gennemtrædning for personer, der færdes på taget, jf. BR-08 kap. 4.1 stk. 4, eller ved personer der færdes på spærfod med oplægning af isolering på loftet.

Nem montering af vores specialtilpassede net

Et trædesikkert underlag fra Strandby Net er let at montere, idet nettet bliver produceret i forskellige længder og bredder, så det kan være tilpasset til lige til din opgave.

Hvert net er markeret med et skilt med godkendelsesnummer samt størrelse på nettet. Der er orange tråde i alle fire hjørner, så du nemt kan finde dem, når nettet skal monteres. Derudover medfølger der en monteringsvejledning til hver ordre.

Opsætningsvejledning for trædesikkert underlag

Vælger du et trædesikkert underlag fra Strandby Net, kan du vælge mellem to forskellige opsætningsmuligheder:

Vores net kan enten oplægges over spær/åser fastklemt med trælister på ydersiden af lægte eller ås. Nettet kan monteres under spærfod fastklemt med forskallingsbrædder pr. 60 cm. Dette kan du læse mere om i det nedenstående link omkring opsætningsvejledning.

Den ene opsætning kan ikke erstatte den anden. Hvis nettet skal oplægges under spærfod, forudsætter det, at tagplader er trædesikre. Strandby Net Polyethylene (PET) har godkendelse 5.33/1568 til oplægning over eller under spær/åse primært ved anvendelse til stald- eller halbyggeri.

Vi har som de eneste i Danmark et trædesikkert underlag, der er godkendt til oplægning under spærfod fastklemt under min. 22x95 forskallingsbrædder.

Kontakt os for bestilling af et godkendt trædesikkert underlag

Du er velkommen til at kontakte os, enten på telefon 98 48 13 00 eller e-mail info@strandbynet.dk, hvis du ønsker at høre mere om vores net, eller hvis du kunne tænke dig at bestille et trædesikkert underlag til din opgave. 

Opsætningsvejledning PET
MK Godkendelse 5.33/1568

Kontakt os

​Telefon: 98 48 13 00

E-mail: info@strandbynet.dk

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig, eller ønsker du et tilbud på din opgave?

Ring til os i dag på telefon 98 48 13 00 eller send os en e-mail til info@strandbynet.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.